Choose PayPal Credit to pay all at once or enjoy the
می 31, 2013
She downplaying marriage because she has had several failed
ژوئن 2, 2013

moncler dames In augustus eisten Brigades van Abdullah Azzam

Raketten afgevuurd vanuit het zuiden van Libanon raakten Israëlisch grondgebied

BEIRUT (Reuters) Twee raketten werden vrijdag vanuit Libanon in het noorden moncler jas outlet van Israël afgevuurd, en het Israëlische leger reageerde met artillerievuur, het Libanon-persbureau en veiligheidsbronnen zeiden dat het onduidelijk was wie er achter de aanvankelijke moncler sale aanval moncler heren zat.

Zuid-Libanon is een bolwerk van Hezbollah, een Shi-moslimgroep die 2018 moncler zeven jaar geleden strijd voerde tegen Israël en betrokken is bij de burgeroorlog in Syrië ter ondersteuning van president Bashar al Assad; maar er zijn ook Palestijnse groepen in hetzelfde gebied.

In december troffen raketten vanuit Libanon moncler outlet sale het noorden van Israël, waardoor een reactie ontstond over een grens die grotendeels stil was sinds een oorlog in 2006. moncler dames In augustus eisten Brigades van Abdullah Azzam, een organisatie die verbonden was met Al Qaeda, een raketversperring moncler jas heren sale vanuit Libanon.

Een Israëlische militaire moncler jassen heren woordvoerster moncler jas sale zei linked website dat een eenzame raket die vanuit moncler uitverkoop Libanon of Syrië werd gelanceerd in het hoge noorden van Israël belandde en terechtkwam moncler jas dames in een open gebied in de buurt van een boerengemeenschap dicht bij de grens met Libanon. Het leger reageerde met moncler jas dames sale artillerievuur, zei ze.

Er werden in totaal vijf raketten afgevuurd vanuit Zuid-Libanon, zeiden moncler jassen Libanese veiligheidsbronnen. Twee kwamen Israël binnen, een viel moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl op het Libanese grondgebied en twee anderen werden onderschept.

Een Israëlische militaire woordvoerster bevestigde dat Israël antwoordde met artillerievuur. Israël wierp ongeveer moncler jas heren 25 granaten terug, moncler jassen outlet zeiden de Libanese veiligheidsbronnen.

De Israëlische moncler jassen dames militaire chef-woordvoerder Brigadegeneraal Motti Almoz zei dat er moncler jassen dames sale een raket vlakbij Kibbutz Kfar Yuval viel en dat het leger meer informatie over de bron van het vuren zocht. Er waren geen slachtoffers of schade.

Palestijnse militanten in de Gazastrook hebben vierhonderd raketten in Israël gelanceerd sinds het begin van een Israëlisch offensief vier dagen geleden, maar Kfar Yuval is bijna zeker buiten het bereik van die raketten.

Ten minste 82 Palestijnen, de meesten van hen, zijn gedood in het offensief, waarvan Israël zegt dat het is gelanceerd om een ​​einde te moncler outlet maken aan hardnekkige moncler jassen heren sale raketaanvallen op burgers. Sommige raketten hebben moncler nederland Tel Aviv, Jeruzalem en andere steden bereikt.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.