All of those things however are pretty irrelevant when we are
می 26, 2013
۷% of sales and this marks a near 2 percent improvement
می 28, 2013

In een andere vertelde Rajaratnam aan een Galleon-collega dat

SEC-zaak versus Gupta in de wacht na aanklagersonderzoek

Ministerie van Justitie aanklagers in Gupta, die zij hadden genoemd als een niet-geïndividualiseerde mede samenzweerder in de strafzaak tegen hedge moncler jassen outlet fund miljardair Raj Rajaratnam.

Op 11 mei moncler jas moncler outlet https://www.monclersale.nl dames veroordeelde een federale jury Rajaratnam, oprichter van monclersale.nl de Galleon Group, van 14 effectenfraude en samenzweringslasten moncler jassen heren gerelateerd aan handel met voorkennis, inclusief in Goldman-aandelen. Gupta, een voormalig hoofd van adviesbureau McKinsey Co, is niet moncler outlet strafrechtelijk moncler jas outlet aangeklaagd.

Gary Naftalis, een advocaat voor Gupta, reageerde 2018 moncler niet meteen op verzoeken om commentaar op woensdag. Securities and Exchange Commission civiele procedures tegen Gupta voor zes maanden, na het houden van een hoorzitting over een verzoek van openbare moncler jassen dames aanklagers om in te grijpen in moncler uitverkoop de zaak.

Deze vertraging kwam vijf dagen nadat het ministerie van justitie had verzocht in te moncler jas heren sale grijpen en de administratieve procedures gepland voor 18 juli te houden, moncler jassen dames sale volgens de documenten die in de moncler jassen heren sale SEC-zaak waren ingediend en door Reuters werden bekeken.

Het is niet meteen duidelijk waarom de openbare aanklagers om uitstel hebben gevraagd. moncler sale Veel van hun papierwerk was verzegeld. Advocaat Preet Bharara in New York weigerde moncler jassen op woensdag te reageren. SEC-woordvoerder John Nester weigerde ook commentaar te geven.

Naftalis heeft de moncler nederland SEC beschuldigd tegen zijn cliënt en Gupta heeft zijn eigen rechtszaak aangespannen tegen de toezichthouder.

Bij het proces tegen Rajaratnam speelden openbare aanklagers stiekem opgenomen telefoontjes om de vermeende tips van Gupta aan moncler outlet sale de hedge fund manager te moncler dames tonen.

In één bespraken Rajaratnam en Gupta een Goldman-bestuursvergadering. In een andere vertelde Rajaratnam aan een Galleon-collega dat een directeur van Goldman moncler jas sale hem had verteld dat de bank op weg was naar een verrassingsverlies per kwartaal.

Aanklagers probeerden ook te laten moncler jas dames sale zien dat Rajaratnam Goldman-aandelen kocht nadat ze hadden gehoord dat Warren Buffett Berkshire Hathaway Inc van plan was een kritieke investering van $ 5 miljard te doen aan de bank in Wall Street tijdens de financiële crisis van 2008.

De SEC heeft een lagere bewijslast in administratieve procedures dan officieren van justitie in een strafzaak. Het ministerie van Justitie kan moncler heren strafrechtelijke moncler jas heren en civiele zaken instellen. (Rapporterend door Matthew Goldstein en Jonathan Stempel; Redactie door Martha Graybow, Lisa Von Ahn en Tim Dobbyn).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.